QuadCore

 

ODKRIJTE POVSEM NOVO HIBRIDNO IZOLACIJSKO TEHNOLOGIJO

 

Potrebna debelina izolacije za doseganje vrednosti U = 0,20 W/m2 K

 

20-ODSTOTNO IZBOLJŠANJE TOPLOTNE UČINKOVITOST

Neto ničenergijska poslopja niso več samo oddaljene sanje.


Napredek na področju energetsko učinkovite gradnje pomeni, da so spremembe tik za vogalom, prinašajo pa jih sistemi, kot so paneli QuadCore, ki so nam odprli vrata v povsem nov svet zmanjšanja toplotnih izgub in zvišanja izkoristka sočne energije.

40 LET BREZSKRBNOSTI

Današnja poslopja morajo biti učinkovita, zanesljiva, praktična in trajnostna. Predvsem pa morajo biti udobna in varna.


K temu pripomore tehnologija QuadCore, ki pa ponuja še veliko več. Ne glede na smer razvoja urbane krajine vam lahko zagotovimo, da bo učinkovitost vašega objekta po 40 letih še vedno kazala, da je bil zgrajen za vrhunsko toplotno učinkovitost.

NOVA STOPNJA PROTIPOŽARNE ZAŠČITE

Poglavitni namen vašega objekta je morda zagotovitev udobja in zavetja pred vremenskimi vplivi, vendar pa mora vaš objekt prav tako zagotavljati zaščito pred nečim veliko nevarnejšim.

Zato sistem izolacijskih panelov, ki zagotavlja 20 % višjo toplotno učinkovitost, ščiti tudi pred požarom in zagotavlja najboljše lastnosti v svojem razredu.

POT DO NETO NIČENERGIJSKIH POSLOPIJ

Pri podjetju Kingspan smo bili vedno mnenja, da pozidano okolje nikoli ne sme napredovati na račun naravnega okolja.

Tehnologija QuadCore lahko zagotovi pomembno in dolgotrajno razliko v okoljski učinkovitosti, poleg tega pa vašemu projektu zagotovi pomembne okolju prijazne lastnosti.

VREDNOST IN PODPORA

Naši tehnični svetovalci in ekipa projektantov vam bodo stali ob strani skozi celoten postopek. Pomagali vam bodo pred gradnjo, med njo in po njej. Vašemu objektu bodo pomagali, da bo izkoristil svoj celoten ekonomski, okoljski in arhitekturni potencial.

Pokazali vam bomo, kako tehnologija QuadCore zagotavlja nižje stroške materiala, nižje stroške vzdrževanja in nižje račune za energijo skozi celotno življenjsko dobo.

PATENTED RECYCLING TECHNOLOGY
03-10-2016

Kingspan QuadCore


Kingspan QuadCore

Dodatne informacije!Kingspan Slovenija
Kardeljeva ploščad 1
1000 Ljubljana
GSM: + 386 41 630 099
info@kingspan.si