Kingspan GroupSkupina Kingspan je v gradbeni industriji priznana zaradi svoje zavezanosti inovacijam, kakovosti, načrtovanju in videzu izdelkov in zaradi tehničnega strokovnega znanja.

V številnih vejah gradbeništva velja Kingspan za prvo in najboljšo izbiro prav zaradi celovitega pristopa k oblikovanju rešitev, saj izpolnjuje specializirane potrebe arhitektov, projektantov, izvajalcev del in investitorjev.

Kingspan deluje na mednarodni ravni in ima proizvodne in distribucijske zmogljivosti po vsej Evropi, na Daljnjem vzhodu in v Združenih državah.

Kingspanovi izdelki so načrtovani tako, da zmanjšajo stroške investicijskega vzdrževanja in izboljšajo kakovost in delovno okolje tako v novih kot v obnovljenih stavbah.

Številni izdelki podjetja Kingspan se lahko uporabljajo drug z drugim pri istem projektu, kar za stranko pomeni hitrejšo gradnjo, izjemne toplotne lastnosti in nesporno ognjevarno gradnjo.

Zaradi nenehnega vlaganja v raziskave in razvoj ter zaradi svoje zavezanosti kakovosti in učinkovitosti Kingspan z zaupanjem in optimizmom gleda v prihodnost, ko bo s svojimi storitvami in izdelki nenehno na voljo gradbeni industriji po vsem svetu.

03-10-2016

Kingspan QuadCore


Kingspan QuadCore

Dodatne informacije!Kingspan Slovenija
Kardeljeva ploščad 1
1000 Ljubljana
GSM: + 386 41 630 099
info@kingspan.si